Hydrowear

Hydrowear

Hydrowear

Hydrowear is een bijzonder Nederlands merk dat al geruime tijd kleding ontwikkelt voor bepaalde bedrijfsgroepen en industrieën over de hele wereld. Wanneer je een bedrijf hebt waarbinnen veel buiten gewerkt wordt, of waarbij men kleding nodig heeft die meer dan uitstekend bescherming biedt tegen weer en wind, dan is de kleding van Hydrowear een snel gemaakte keuze. Maar wat doet Hydrowear precies? En waar kan de kleding die door het bedrijf gemaakt wordt voor worden gebruikt?

Waar is Hydrowear in gespecialiseerd?

Hydrowear, gevestigd in Nederland, is een onafhankelijk familiebedrijf dat industriële werkkleding en waterdichte beschermende kleding van hoge kwaliteit voor de industrie ontwerpt. Het merk ontwikkelt en produceert materialen die voldoen aan de zware eisen met betrekking tot de veiligheid, bijvoorbeeld op offshore werkplekken. De meeste kleding is gemaakt van 100% polyester, dat op een zodanige manier is verwerkt dat de kleding ademt. Overmatig transpireren doet men dus niet in bijvoorbeeld een Hydrowear overall.

Welke kleding maakt het merk?

Het assortiment werkkleding van het merk Hydrowear is het resultaat van jarenlange ervaring in stoffen, accessoires, design, mode en marketing. Men maakt beschermende kleding die voldoet aan de strengste criteria van technologische en wettelijke normen die zijn voorgeschreven in de Europese richtlijnen. Hoewel het bedrijf in Nederland is gevestigd worden sommige productlijnen geproduceerd in landen buiten Nederland en in China. Ook in India wordt een gedeelte van de offshorekleding gemaakt. Vanuit een grote eigen voorraad die altijd direct beschikbaar is kan Hydrowear geleverd worden met bijvoorbeeld speciale maten, bijzondere vereisten en in grote orders. Ook kan Hydrowear ingaan op speciale verzoeken, zoals op maat gemaakte kleding.

Bedrijfskleding met bijzondere functies

De kleding van het merk Hydrowear varieert van waterproof, HiVis kleding voor in het donker en van Constructor tot Flame Retardant kleding tot Antistatic, ATEX en Offshore kleding. Ook zijn er combinaties mogelijk van bijvoorbeeld Flame Retardant kleding met een HiVis uitvoering. Uniek aan de kledinglijnen en de ontwerpen van Hydrowear is het feit dat bedrijven contact kunnen opnemen met het merk om een samenwerking aan te gaan met betrekking op een op maat ontworpen kledinglijn voor werknemers.

Hydrowear advies op maat

Ook kunnen de adviseurs van het merk Hydrowear naar wens een op maat gemaakt veiligheidsadvies geven at betreft benodigde werkkleding op locatie. Met deze dienst kan een bedrijf ervoor zorgen dat medewerkers zonder risico aan het werk gaan, ook wanneer de handelingen buiten, op zee of binnen een risicovolle locatie moeten worden uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *