Zilveren kinderketting

Zilveren kinderketting

Zilveren kinderketting

Een zilveren kinderketting is een mooi persoonlijk geschenk voor jouw kleine meid. Meisjes en juwelen, ze houden er van net als van make up. Meisjes willen ook juwelen dragen, net zoals de mama. Je zal als mama waarschijnlijk al een paar keer de vraag gekregen hebben van jouw kleintje ,wanneer zij nu eindelijk een echte ketting mag dragen. Je dochter of kleine meid zal je dankbaar zijn omdat zij nu ook een juweel bezit , speciaal voor haar gekozen, in een mooi opbergdoosje. Ook omdat ze weet dat zilver, net zoals goud ,niet goedkoop is. Ze zal zo trots zijn op dit juweel dat ze het goed zal bewaren en heel goed opletten dat ze het niet kwijtspeelt.

Kies voor tijdloos zilver

Een zilveren kinderketting is tijdloos en altijd in de mode. Zilver past bij alles en geeft een jeudige uitstraling wat perfect is voor je kleine meid. Met zilver kan men ook ontzettend veel combineren. Ook andere zilveren juwelen zoals oorbellen, die niet uit dezelfde collectie komen, kunnen gecombineerd worden met de zilveren kinderketting.

Zilveren kinderketting met hanger of naam

Een zilveren kinderketting met de naam van je meid, wordt het meeste gekozen als geschenk. Maar een ketting met hanger is nu meer en meer in de mode. Als hanger heb je zoveel keuzemogelijkheden. Ook kan je de hanger vervangen door een andere hanger zodat het net lijkt of ze meerdere zilveren kinderkettingen bezit.

Je kan iets kiezen waar je kleine meid van houdt, of een sport die ze beoefent of haar hobby. Een sterrenbeeld als hanger scoort ook enorm goed. Ook de typische meisjesdingen zoals cupcakes, hartjes of dieren zijn altijd leuk om aan een ketting te hangen. Zo maak je de zilveren kinderketting echt persoonlijk voor jouw kleine meid.

De lengte van een zilveren kinderketting

Om de lengte van de zilveren kinderketting te bepalen, ga je best met je kind naar de juwelier om de lengte van de ketting juist te meten. Een ketting mag niet te lang zijn, want anders kan de ketting overal aan blijven hangen. Het beste is om de ketting te passen met de jurk waarop ze deze wenst te dragen. Door een paar lengtes te proberen kan je zelf nagaan wat de perfecte lengte is om goed zichtbaar op de hals te dragen. De juwelier zorgt voor de juiste aanpassing en afwerking van de ketting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *