Definitief ontharen Rotterdam

Definitief ontharen Rotterdam

Definitief ontharen Rotterdam

Definitief ontharen gebeurt met behulp van een laser. Deze methode is overal op het lichaam toe te passen, zowel op kleine als grote oppervlakten. Van storende haren op de benen, rug, onderarmen, gezicht, buik en de bikinilijn, met definitief ontharen in Rotterdam kom je er vanaf. De ontharingsmethode zorgt voor een definitieve haarreductie van bijna 100% waardoor je na een aantal behandelingen nooit meer hoeft te scheren of te waxen.

Hoe werkt definitief ontharen?

Met een laser kun je ongewenste haargroei pijnloos verwijderen. De techniek richt zich op het eiwit in de stamcellen. De laser werkt met een hoge optische energie in combinatie met een lage fluentie. Dit zorgt ervoor dat er snel meerdere pulsen op de haarzakjes worden gericht. Het licht van de laser verwarmt het behandeloppervlak tot maximaal 45 ºC. Het omliggende weefsel zorgt ervoor dat de dieper gelegen stamcellen en het haarfollikel ook op deze temperatuur komen. Hierdoor worden de haartjes inclusief haarfollikel als het ware weggebrand. De kans op verbranding is bij deze manier van laser ontharen nihil en je geniet van een optimaal resultaat.

Zachte huid door definitief ontharen

Doordat de haartjes met een laser worden verwijderd krijg je geen last van stoppels of vervelende bultjes. Na het ontharen met de laser komen de haartjes wel terug, maar steeds iets lichter en minder zwaar. Je hebt meerdere sessies nodig voordat het haar zo licht en onzichtbaar terugkomt dat je niet meer hoeft te ontharen. Naast laser ontharing kun je ook kiezen voor IPL ontharing. Deze methode werkt met lichtflitsen maar is wat pijnlijker dan laser ontharing. Ook zijn de lichtflitsen minder sterk en nauwkeurig dan een laser behandeling waardoor er meerdere sessies nodig zijn.

Geschikt voor alle lichaamsdelen

Laserontharing is een effectieve, veilige en pijnloze manier om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Je kunt ieder lichaamsdeel laten behandelen: van de oksels tot de benen en schaamstreek. Het is zelfs mogelijk om het gezicht te laten laseren, zoals bijvoorbeeld de bovenlip. Hou er wel rekening mee dat je meerdere sessies nodig hebt voor het gewenste resultaat. Zowel vrouwen als mannen kunnen zich definitief laten ontharen in Rotterdam. Het is wel prijziger dan scheren of waxen, maar daar staat tegenover dat je nooit meer hoeft te scheren of waxen nadat je de gehele behandeling hebt afgerond. Laser ontharen van het gezicht wordt vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *