Zakelijk Engels leren Rotterdam

Zakelijk Engels leren Rotterdam

Geef je veel presentaties in het Engels op je werk, vergader je al en toe met internationale werknemers of zakenpartners of heb je een andere reden om op professioneel niveau in het Engels te communiceren? Een cursus zakelijk Engels leren in Rotterdam kan je helpen om jezelf op een professionele en begrijpelijke manier verstaanbaar te maken.

Wat leer je tijdens de cursus

Je hebt de keuze uit verschillende cursussen om zakelijk Engels te leren in Rotterdam. Zo kun je kiezen voor een groepscursus of een individuele cursus. Ook het aantal lessen varieert. Dit is onder andere afhankelijk van je niveau op dit moment. Tijdens de cursus leer je onder andere hoe je een professionele e-mail opstelt in het Engels, hoe je een zakelijk telefoongesprek voert, hoe je goed en duidelijk vergadert in het Engels en nog veel meer handige zaken, zoals onderhandelen en het verschil tussen verschillende culturen. Na de cursus kun jij dus in alle situaties duidelijk communiceren in het Engels, waardoor je minder last hebt van bijvoorbeeld misverstanden.

Online cursus zakelijk Engels

Naast een fysieke cursus, op locatie bij de aanbieder of incompany, is het ook mogelijk om een online cursus zakelijk Engels te volgen. Bij een online cursus kun je vaak wel de hulp inschakelen van een leraar of coach, die je kunt bellen of een berichtje kunt sturen. Sommige trainingen die je in persoon volgt worden daarnaast aangevuld met een online omgeving, waardoor jij op je eigen tempo door kunt leren. Hierdoor kun je thuis, of waar je maar wilt, op de computer, je tablet of telefoon de documentatie lezen en instructiefilmpjes bekijken. Dit draagt bij aan het sneller ontwikkelen van een uitgebreide woordenschat.

Certificaat cursus zakelijk Engels

Na afloop van de cursus zakelijk Engels ontvang je doorgaans een certificaat. Op het certificaat staat aangegeven welk taalvaardigheidsniveau je na het volgen van de cursus hebt behaald. De vereisten om voor het certificaat in aanmerking te komen verschillen per cursusaanbieder, maar doorgaans is hangt het af van een examen, je aanwezigheid bij de lessen tijdens de cursusperiode en alle activiteiten en opdrachten die je tijdens de cursus hebt ingediend. Het behalen van je certificaat in zakelijk Engels is niet alleen erg praktisch, maar staat ook uitstekend op je CV. Ook als je nog geen baan hebt maar je aan het oriënteren bent op een internationale baan valt het aan te raden deze cursus te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *