Bloemen koelcel

Bloemen koelcel

Als je wel eens bloemen hebt gekregen, dan ben je ongetwijfeld op de hoogte van het feit dat bloemen niet lang houdbaar zijn. Ze zijn eerste prachtig en ruiken fantastisch. Maar na verloop van tijd merk je dan al dat de eerste problemen ontstaan. De geur wordt minder lekker en ze gaan al snel dood. Erg zonde, want je wil er natuurlijk wat langer plezier van hebben. Maar vaak is het ook belangrijk hoe er van te voren met de bloemen is omgegaan. Als jij kwalitatieve bloemen verkoopt, dan is de kans groter dat mensen terugkomen. Temperatuur is erg belangrijk om bloemen in goede staat te houden. Een bloemen koelcel helpt daarmee, want deze is altijd precies afgesteld op de juiste temperatuur voor bloemen.

Grote ruimte

Een ander voordeel van een koelcel is dat het een zeer grote ruimte is. Je kunt er dus zeer veel bloemen in opslaan en dat is zeker handig wanneer je groot inkoopt. Natuurlijk heb je grote koelcellen en kleine koelcellen. Wat voor één jij nodig hebt, is afhankelijk van de functie ervan. Heb je een benzinepomp en verkoop je de hele dag door bloemen? Dan is een kleine koelcel aan te raden, aangezien je dan niet zit opgescheept met een grote voorraad. Zit je opgescheept met een grote voorraad, juist dan is het verstandig om een grotere koelcel aan te schaffen. Je houdt de bloemen dan langer houdbaar, zodat ze nog in aanmerking komen voor de verkoop. Ga dus altijd van te voren na wat voor koelcel je nodig hebt en beslis dan pas welke je gaat kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *