Geniet van een Thaise massage in Vlaardingen

Geniet van een Thaise massage in Vlaardingen

 Thaise massage

Wanneer je even heerlijk wilt ontspannen, denk je al snel aan een massage. Er zijn zo veel verschillende massage mogelijkheden, hoe weet je welke vorm je moet uitkiezen? Een Thaise massage staat vaak op de menukaart van massagesalons, maar toch wordt deze vaak overgeslagen. Waarom? Mensen weten vaak helemaal niet wat ze bij een Thaise massage kunnen verwachten. Daarom leggen we je graag precies uit wat een Thaise massage Vlaardingen is.

Als je opzoek bent naar een ontspanningsmassage dan is de Thaise massage niet de massagevorm voor jou. De Thaise massage kan soms wat hardhandig aanvoelen en het is ook niet bepaald ontspannend. De Thaise massage is ontwikkeld vanuit een medisch perspectief. Het gaat niet per se om ontspannen, maar om helen.

De Thaise massage is onderdeel van de Thaise geneeskunst. De Thaise massage zorgt ervoor dat je bloedcirculatie en het lymfeklierstelsel geoptimaliseerd wordt. Het kan op het moment zelf een beetje pijnlijk zijn, maar je zult in de dagen die volgen een heel ontspannen gevoel krijgen. Dus voor de duidelijkheid, de massage zelf is meestal niet heel ontspannend maar het gevoel wat je erna krijgt wel.

Wat is er bijzonder aan een Thaise massage

Door regelmatig een Thaise massage te nemen zal je merken dat je immuunsysteem ook sterker zal worden. Het helpt tevens ook tegen veroudering. Het zorgt voor een betere gezondheid, meer vitaliteit en een ontspannen leven. In Thailand geloven ze ook dat het nemen van een Thaise massage op wekelijkse basis levensverlengend kan werken, echter is dat tot op heden nog niet wetenschappelijk bewezen.

Wanneer je geniet van een goede Thaise massage Vlaardingen kan het ontspannen gevoel zeker wel een aantal dagen aanhouden. Normaal kan je er drie tot vier dagen van nagenieten.

Wil je deze massage vorm ook uitproberen en woon je in Vlaardingen of omgeving, ga dan naar Dee massage. Hier bieden ze verschillende vormen van de Thaise massage aan. De reguliere Thaise massage is een massage waarbij geen olie gebruikt wordt. Bij Dee massage kan de massage met en zonder olie.

De Thaise massage wordt bij Dee massage ook vaak ingezet tegen pijnklachten omdat het een doeltreffend middel is tegen spanning en pijnbestrijding. Denk hierbij aan zowel geestelijke als lichamelijke spanning. De prijzen variëren van €20,- tot €50,- en er wordt enkel gewerkt met afspraken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *