Restaurant Hilversum

Restaurant Hilversum

Wil je graag weten wat je opties zijn als je uit eten wilt gaan in Hilversum? De beste optie voor jou, hangt natuurlijk af van welke keuken jouw voorkeur heeft. Keuze is er alleszins genoeg, want in Hilversum vind je tal van Indische restaurants, Chinese restaurants, vegetarische restaurants, enzovoort. Maar kiezen is nu eenmaal een moeilijke taak en er zijn een aantal restaurants in Hilversum die erbovenuit springen. Daarom maak ik het je makkelijker en geef ik je hieronder een handig overzicht van de lekkerste restaurants in Hilversum!

Las Tapas

Zoals de naam al doet vermoeden, kan je in dit restaurant voornamelijk terecht voor het eten van heerlijke tapas. Als je gekozen hebt voor Las Tapas, dan zal je het gevoel krijgen dat je voor even in Spanje bent beland. De muziek, de sfeer, het eten, de hele setting zal je het gevoel geven dat je op een magische manier in het Zuiden bent beland. Las Tapas is dus de ideale keuze voor zij die even willen ontsnappen en volledig willen genieten van het beste wat het Zuiden te bieden heeft. Heerlijke Spaanse wijn en tapas, wat wil je nog meer?

India Poort

Indiaas eten wordt steeds populairder, dat is ook niet moeilijk te geloven want de Indische keuken is één van de lekkerste keukens ter wereld, voornamelijk als je van pikant eten houdt. Restaurant India poort brengt Indië naar jou toe, buiten heerlijke authentieke Indische gerechten kan je er genieten van een Indische sfeer in een rustig kader. Ideaal om tot rust te komen na een lange dag vol shopplezier!

Surya

Ook Surya is een aanrader voor zij die van Indiaas eten houden. Het voordeel van restaurant Surya is dat je er een ontzettend uitgebreide keuze hebt. Naast Indisch eten kan je er ook kiezen voor andere heerlijke gerechten uit de Aziatische keuken. Daarnaast is restaurant Surya uiterst geschikt voor vegetariërs!

Siam Secret

Hou je van Thais? Dan is Siam Secret iets voor jou! Dit restaurant heeft de heerlijkste Thaise gerechten. Het is niet voor niets een van de best beoordeelde restaurants in Hilversum! Niet alleen het eten is de moeite waard, maar ook de sfeer is subliem. De ideale plek om heerlijk te genieten na een actieve dag vol plezier.

Tokyo

In restaurant Tokyo kan je terecht voor heerlijke sushi. Maar je kunt er natuurlijk nog tal van andere Japanse gerechten verkrijgen. Nog nooit de Japanse keuken geproefd? Dan moet je het zeker eens proberen. Je zal er geen spijt van hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *