Huisbeveiliging Amsterdam

Huisbeveiliging Amsterdam

Huisbeveiliging Amsterdam

Er zijn vele manieren om jouw huis in Amsterdam te beveiligen, van een draadloos alarmsysteem tot beveiligingscamera’s. Wist je dat er in Nederland iedere 11 minuten een inbraak plaats vindt? Een inbreker kan al in 30 seconden binnendringen als jouw huis niet goed beveiligd is. Dit valt te voorkomen met sloten van hoge kwaliteit, maar ook een goed beveiligingssysteem is onmisbaar. Denk hierbij aan een alarmsysteem met camerabewaking. Zo kun jij met een gerust hart van huis.

Huisbeveiliging met beveiligingscamera’s

Met een beveiligingscamera kun je jouw woning altijd in de gaten houden. Vaak kun je de beelden van de slimme beveiligingscamera’s namelijk monitoren op jouw smartphone of tablet. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf je werk kijken wat er allemaal gebeurt in en rondom het huis. Door de beveiligingscamera’s te koppelen aan de rest van het beveiligingssysteem, zoals bewegingssensoren, kun je ook een melding krijgen bij activiteit. Je kunt de camera’s zowel in als rondom de woning installeren. Is er toch ingebroken? Dan kunnen de camerabeelden je helpen om de inbrekers te identificeren.

Alarmsysteem om het huis te beveiligen

Een alarmsysteem is de beste manier om inbrekers af te schrikken. Kies voor een draadloos systeem waarmee je het alarmsysteem op afstand kunt bedienen. Hierdoor waak je overal over jouw woning, bezittingen en familie. Indien nodig schakelt de meldkamer hulpdiensten in wanneer het alarm af gaat. De schade die plaatsvindt door een inbraak wordt niet altijd (volledig) uitgekeerd door de verzekering. Een inbraak kan dus veel kosten. Door duidelijk te laten zien dat jouw huis beveiligd is verklein je de kans dat er wordt ingebroken. Met een camerasysteem maak je de pakkans groter om inbrekers op te sporen als ze het toch proberen.

Wat doet de meldkamer?

Als jouw alarm afgaat of er sprake is van een storing in het alarmsysteem ontvangt de meldkamer hier een melding van. Zodra deze melding binnenkomt kijkt de centralist wat er precies aan de hand is en wie er vervolgens ingeschakeld moeten worden. Indien nodig nemen de medewerkers van de meldkamer direct telefonisch contact op met de sleutelhouders van het alarmsysteem. Als er sprake is van een inbraak, overval of brand worden direct de hulpdiensten ingeschakeld. Het prettige van een slim alarmsysteem is dat je ook zelf in de gaten kunt houden wat er in en rondom de woning gebeurt als je niet thuis bent. Zo kun je zelf instellen waar je een melding van wilt ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *