IJskar verhuur

IJskar verhuur

IJskar verhuur

Geef jij een feestje of evenement en ben je op zoek naar iets speciaals? Huur een ijskar! Je hebt de keuze uit verschillende prachtig vormgegeven ijskarren die je kunt huren inclusief ijs en een schepper. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een (kinder)feestje, een straatfeest of bedrijfsfeest. Iedereen is gek op ijs en het nostalgische uiterlijk van een ijskraam tovert direct een glimlach op ieders gezicht. Daarnaast kun je de ijskar uitstekend inzetten als marketingtool. Lees snel verder om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden.

IJskar huren inclusief ijs

Doorgaans zorgt de partij waar je de ijskar huurt ervoor dat de ijskar gevuld is met verschillende smaken ijs. Je kunt van te voren aangeven hoeveel mensen je op jouw feestje verwacht en hoeveel bolletjes ijs je per persoon uit wilt delen. De verhuurder zorgt ervoor dat er op de afgesproken datum en tijd een goed gevulde ijskar aanwezig is. Je kunt ervoor kiezen om zelf de bolletjes te scheppen of om een schepper in te huren. De ijskar is niet alleen een hit op kinderfeestjes maar doet het goed op ieder evenement, groot of klein.

IJskar verhuur door heel Nederland

Bij verschillende aanbieders kun je door heel Nederland een ijskar huren. Zo kun je de verhuur van jouw ijskar zeer snel regelen, soms zelfs nog op dezelfde dag! Dus of je op zoek bent naar een ijskar in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of buiten de randstad, je vindt altijd een betrouwbare aanbieder. De kosten voor het huren van een ijskar vallen vaak erg mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal personen en het aantal bolletjes ijs per persoon. Je kiest zelf welke smaken er aangeboden worden en je hebt de keuze uit tientallen verschillende smaken.

Zakelijk een ijskar huren

Een ijskar kun je uitstekend zakelijk inzetten. Huur bijvoorbeeld een ijskar op je bedrijfsfeest of gebruik ijsjes als marketing actie. Terwijl je gasten genieten van een lekker ijsje kun jij jouw boodschap overbrengen. Dit kan door bijvoorbeeld bedrukte druppelvangers en servetten bij het ijsje te geven. Je kunt er zelfs voor kiezen om ijssoorten te gebruiken in de kleuren van jouw huisstijl! Bij enkele verhuurders kun je de complete ijskar voorzien van bestickering of een wrap waardoor je jouw eigen ontwerp aan kunt brengen op de ijskar. Zo val je zeker op tijdens een drukbezochte beurs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *